Terug
Nieuwjaarsborrel? Wij gaan met z’n allen op wintersport!
januari 1, 2018

Nieuwjaarsborrel? Wij gaan met z’n allen op wintersport!

Bij Best4u gaan we eens per twee jaar op wintersport. Een bijzondere en zeer effectieve manier van teambuilding én inmiddels een ware Best4u traditie! Aanstaande vrijdag is het zover en mogen we weer drie dagen genieten van verse sneeuw, (après) skiën, snowboarden en gezelligheid. RTL Z schreef een leuk artikel over deze originele manier van teambuilding. Lees een gedeelte van het artikel hier:

Het vuurwerkafval is opgeveegd, we kunnen geen oliebol meer zien: het nieuwe jaar is begonnen. Tijd voor de nieuwjaarsborrels. Of toch niet? Het kan ook anders. Steeds meer bedrijven kiezen voor een reisje met het personeel. “Je leert elkaar pas goed kennen als je ergens blijft slapen.”

Ze zijn te benijden, werknemers die zich niet hoeven voor te bereiden op de zoveelste nieuwjaarsborrel, maar hun koffer mogen pakken voor een reisje met het hele bedrijf.

[ … ]

Teambuilding is ook het kernwoord bij de bedrijfsuitjes van Bursts branchegenoot Best4u Group. Eens in de twee jaar gaan ze er met z’n allen op wintersport. “Je kunt een standaard kerstpakket geven, maar hiervoor is het enthousiasme en de waardering veel groter”, zegt directeur Emmo Elshof. Het is een jaar of twaalf geleden begonnen, toen ze nog met vier man waren. Inmiddels is het bedrijf veertig man groot, en nog steeds gaat vrijwel iedereen mee. Vrijdagmiddag vertrekken ze in een touringcar naar Sankt Anton in het Oostenrijkse Tirol, en dinsdagavond zijn ze weer terug.

Het complete artikel vind je hier.