De diensten van Best4u

Online oplossingen voor nu en in de toekomst, dat is – kort gezegd – wat we bij Best4u realiseren voor onze klanten. We hebben passie voor ons werk, voelen de ambitie om elke dag te groeien en zetten dagelijks onze talenten in om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. We vertellen je dan ook graag meer over de diensten waarmee wij ons dagelijks bezighouden.

Websites

Jouw website is veel meer dan een online visitekaartje! De specifieke behoeftes van websitebezoekers, browsers en zoekmachines veranderen continu en zijn afhankelijk van de branche waarin je je bevindt. De designers, developers en copywriters van Best4u helpen je aan een mobielvriendelijke website die voldoet aan die behoeftes, met meer offerteaanvragen, contactaanvragen of online aankopen als resultaat.

Meer over websites

 

Hosting & support

Zelf je website beheren? Dankzij WordPress, het open source CMS dat wereldwijd het meest gebruikt wordt én waarin we bij Best4u ook onze websites bouwen, kun je heel gemakkelijk zelf je content aanpassen en up-to-date houden. Voor een zoekmachinevriendelijke website is het bijhouden van je informatie namelijk van groot belang. Ook je doelgroep komt vaker terug naar je website als je regelmatig nieuwe updates plaatst.

Dat je met WordPress gemakkelijk je website zelf kunt beheren, betekent echter niet dat onze service stopt na het opleveren van jouw nieuwe website. We beschikken over een complete supportafdeling die dagelijks klaar zit om klanten op weg te helpen, vragen te beantwoorden, belangrijke updates door te voeren en de veiligheid van onze websites te garanderen.

Meer over hosting & support

 

Webshops

De populariteit van webshops groeit nog altijd gestaag. Als kennispartner van ondernemend Nederland denken we bij Best4u mee met E-commerce bedrijven en bouwen we sterke webshops in Magento, ’s werelds meest gebruikte platform voor webshops. Ook bouwen we webshops in WooCommerce, dé E-commerce plugin van WordPress die je tegelijkertijd de beschikking geeft over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Onze webshops zijn perfect afgestemd op de hedendaagse eisen van mobielvriendelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Tevens is er bij ons de mogelijkheid om te groeien. Bij ons kun je namelijk kiezen uit verschillende complete E-commerce pakketten met een gedegen webshop, wervelende online marketing campagnes en indien nodig een stuk maatwerk, afgestemd op jouw budget en behoeftes.

Meer over webshops

 

Applicatieontwikkeling

Voor koppelingen in websites of webshops waarvoor geen standaard oplossingen bestaan hebben we bij Best4u een maatwerkafdeling. Een team van gespecialiseerde programmeurs en designers denkt met je mee en vertaalt jouw plan naar een werkende applicatie of systeem. Zo lost onze maatwerkafdeling issues op die niet met een standaard systeem als WordPress of Magento kunnen worden opgelost. Van zelf ontwikkelde plugins tot compleet geautomatiseerde cloud based workflows: voor elk probleem vinden wij een passende oplossing!

Meer over applicatieontwikkeling

 

Online marketing

Hoe zorg je dat jouw website of webshop opvalt ten opzichte van je concurrenten? Daar weten onze internet marketeers alles van. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, online adverteren, Facebook marketing, Facebook advertising of e-mailmarketing: Best4u Internet Marketing heeft de juiste tools in huis om online campagnes te creëren die werken. Door verschillende technieken en methodes in te zetten en in te spelen op trends en geanalyseerde data zorgen we voor succes. Natuurlijk nemen we je mee in dat wat we doen, zodat je altijd op de hoogte bent van de groei die jouw website of shop doormaakt.

Meer over internet marketing

 

Corporate identity

Consistent zijn in de manier van communiceren met je klanten is in deze tijd van informatie-overload misschien wel het belangrijkste wapen om niet te verdrinken in de waterval van content. De identiteit van jouw onderneming moet overal herkenbaar zijn, je huisstijl moet aansluiten bij je strategie en doelgroep. Ons team van creatieve designers en copywriters verdiept zich in deze materie en ontwikkelt huisstijlen die aansluiten bij de vragen van onze klanten. Zowel op online als offline gebied.

Meer over corporate identity