Terug
Zó is Best4u ontstaan
april 3, 2019

Zó is Best4u ontstaan

Op dit platform geven wij van Best4u je tips over van alles omtrent je bedrijf én vertellen we je wat meer over ons bedrijf.  Zo gaven we je je al inzicht in onze werksfeer, de meerwaarde van kantoorplanten, onze lunch, de Kerstsfeer op kantoor en onze tweejaarlijkse skitrip (volgend jaar gaan we weer, yay!). Maar jullie weten eigenlijk nog niets over hoe het allemaal begonnen is. Het is tijd om het verhaal van ons bedrijf te vertellen en je mee te nemen in de geschiedenis van Best4u. Wij weten immers veel over jouw bedrijf, maar je weet waarschijnlijk maar heel weinig over ons. It’s time to change that! We zijn namelijk van heel ver gekomen. Content marketeer Anna neemt je mee! Het begon allemaal…….

”Hoe word ik succesvol jong ondernemer?”

Het begon allemaal in 2004, toen oprichter Ivo Elshof zijn profielwerkstuk inleverde. De naam van het project luidde: ‘hoe word ik succesvol ondernemer?’ De 17-jarige had een grote liefde voor IT en wilde niets liever dan online oplossingen bedenken voor anderen. Zijn motivatie? Dat het internet zich nog in de beginfase bevond. ‘Het kan allemaal veel beter’, luidde zijn missie. Daar, op die zolderkamer die al gauw transformeerde tot een werkplek, is Best4u ontstaan. Ja, echt waar!😊

Wij zijn Best4u!

Work hard, play hard

Work hard, play hard is een uitspraak die je in de wandelgangen van Best4u veel hoort. Ik hoorde het gisteren nog! Ook toen, in de tijd dat Best4u net begon, was deze uitspraak al verankerd in het DNA. Onze oprichter werkte dan wel 80 uur per week op zijn zolderkamer, maar hij maakte ook tijd voor veel lol en gezelligheid. En dat doen we nog steeds! Van gezellige (soms wat té gezellige) kerstborrels, gezamenlijke lunches en skivakanties waarin regelmatig een ledemaat breekt…. Plezier en hard werken gaan hand in hand, zo schreven we al. Een goede werksfeer is key! Work hard, play hard is dan ook nog altijd een belangrijk motto binnen ons bedrijf. We werken hard, maar we maken zeker ook tijd voor gezelligheid! Héééél veel gezelligheid!

Groeien, groeien en nog meer groeien

Al snel had Ivo meer handen nodig én meer ruimte. Hij ontgroeide de zolderkamer en nam meerdere werknemers in dienst, waaronder Sander Geels. De twee werden compagnons en goede vrienden. Ook Siebe Huisman was vanaf het begin al betrokken bij Best4u. Tijdens zijn tijd op de middelbare school spendeerde hij op die zolderkamer vele zaterdagen aan het bouwen van websites, het bellen van klanten en nog veel meer. Vijf verhuizingen en vele ervaringen en projecten later, vestigden we ons in het centrum van Hanzestad Zutphen. Een prachtig statig pand, zo’n echt herenhuis, met een marmeren vloer en authentieke elementen. Een pand waar ik met open mond naar heb gekeken, toen ik op mijn eerste werkdag door de hal liep. MARMER! Ik ben nog iedere dag onder de indruk van het pand waarin ik mag werken, moet ik eerlijk toegeven. Don’t mind me!

Ons geheime ingrediënt tot succes

Wat is ons geheim? Geheimen zijn geheimen, maar wij gaan ons geheim tóch aan je verklappen. Daar komt ‘ie dan: jong talent met een grote ambitie. Dát is het ingrediënt waardoor ons bedrijf iedere dag nog groeit en we met enige regelmaat op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. We groeien letterlijk en figuurlijk het pand uit en dat is niet zo gek. Binnen Best4u krijg je namelijk alle tijd en hulp bij je ontwikkeling. Veel collega’s zijn dan ook als stagiair begonnen. Waaronder SEO specialist Jan, die ervoor zorgt dat jouw website geoptimaliseerd is. Maar ook Robin, de directeur van Best4u Internet Marketing. Tijdens zijn stage kreeg hij de opdracht om een online marketing tak op te zetten. Deze online marketing tak heeft inmiddels honderden tevreden klanten.

Zo zie je maar weer hoe het kan lopen als je je voor de volle 100% inzet. We moedigen je aan om je ambities helder te krijgen. Vorm een eigen mening, leer van je fouten, proef aan werkzaamheden en maak je dromen waar.

Wij brengen het MKB in Nederland online naar het hoogste niveau

Kings of online products

Wij kunnen met recht ‘the kings of online products’ genoemd worden. Samen online producten opzetten en uitwerken, dát is wat wij voor jou als klant doen. De verschillende afdelingen binnen ons bedrijf werken nauw samen. Samen werken we aan een gezamenlijk doel: een totaalpakket aanbieden van allerlei online diensten. Diensten die op dit moment, maar ook in de toekomst, bijdragen aan het online succes van jou als klant! Hieraan dragen de bedrijven die onder Best4u vallen allemaal bij: van videomarketing en SEO tot aan het maken van webshops, websites en maatwerkapplicaties. Wij bieden alle online diensten aan onder het dak van ons prachtige pand aan de Zaadmarkt in het Gelderse Zutphen.

Wil je nog succesvoller worden?

En, ken je ons nu al wat beter, nu je onze geschiedenis kent? Let’s hope so! Wil je beter vindbaar worden met je huidige website, of is het tijd voor een frisse start en een nieuwe website? Of heb je interesse in één van onze andere online producten? Wij slaan dagelijks bruggen tussen ingewikkelde technieken en een succesvol online eindproduct. Neem gerust contact met ons op, want wij zijn de sleutel tot online succes! What are you waiting for? 😉