• en
Terug
7x hierom wil jij stage lopen bij Best4u
maart 7, 2018

7x hierom wil jij stage lopen bij Best4u

Jong talent met een grote ambitie is hét ingrediënt waaruit Best4u destijds is ontstaan en waardoor Best4u nog steeds volop groeit. Veel van onze professionals zijn ooit begonnen als stagiair of direct vanuit school het bedrijf in gerold. Dat is tekenend voor onze bedrijfscultuur en de onderlinge band tussen collega’s. En het mooie is: ook jij zou je stage bij Best4u kunnen lopen!

Ervaring opdoen in de praktijk terwijl je je tussen de professionals bevindt is de beste manier om jouw vak te leren, of dat nu op de developers afdeling, in het grafische team, op gebied van online marketing/communicatie of bij de administratie is. Dat vinden we bij Best4u al sinds de oprichting van het bedrijf in 2004. Waarom jij jouw stage bij ons wilt lopen? Vanwege deze 7 redenen:

  1. We groeien (nog steeds) als kool. Dat betekent dat je instapt bij een dynamisch bedrijf waar letterlijk veel gebeurt – niet alleen qua werk voor onze klanten, maar ook op bedrijfsniveau. En dat is onwijs interessant en leerzaam, wie weet welke kansen het voor jou als excellente stagiair meebrengt 😉
  2. Best4u is jong. (Onze oprichter Ivo was 17 toen hij begon.) Hierdoor zal jij als stagiair direct goed aansluiting vinden met het team. Leeftijd zegt natuurlijk niet alles, maar we horen regelmatig van onze stagiairs dat de jonge geest in het bedrijf ze erg aanspreekt.
  3. Been there, done that en daar bedoelen we mee: veel van onze huidige medewerkers zijn ooit begonnen als stagiair en werken nu vol overgave voor het bedrijf. Veel komen na een tijdje wat anders te hebben gedaan ook terug, of blijven zelfs terugkomen. We zien onze stagiairs daarom ook wel als boemerangs.
  4. Bij Best4u kun je ervaren hoe het is om werkzaam te zijn in een ‘onderdeel van het grotere geheel’. Best4u bestaat namelijk uit meerdere B.V.’s (zoals Media en Internet Marketing) en heeft ook verschillende (half)broertjes en zusjes waarin van alles op gebied van IT gebeurt. Interessant!
  5. Je voelde ‘m vast al aankomen: de vrijmibo. Mag natuurlijk geen reden zijn om je over de streep te trekken, maar we zijn wel degelijk trots op onze maandelijkse vrijdagmiddagborrels die plaatsvinden in ons sfeervolle mediacafé!
  6. We beschikken over heeeel veel kennis. Punt 2 (onze leeftijd) betekent namelijk niet dat we onervaren zijn. Integendeel; doordat veel van onze medewerkers al vanaf de start van hun carrière bij ons zijn hebben zij veel ervaring opgedaan en weten ze goed wat wel en niet werkt in ons vakgebied.
  7. Last but not least: we zijn gevestigd op een prachtig plekje middenin het sfeervolle Zutphen. Dat betekent dat je je in de pauze lekker kunt uitleven in de winkelstraten, bij de bakker, snackbar, supermarkt, lunchroom of waar je voorkeur ook naar uitgaat.

Lijkt het je wat om stage te lopen bij Best4u? Mooi! We hebben namelijk de volgende stage vacatures openstaan:

Solliciteer vandaag nog of neem contact met ons op als je vragen hebt: 0575 512 125 / sollicitatie@best4u.nl.

Om Best4u beter te leren kennen kun je ook deze artikelen lezen: